top of page

Welke dispenser heb ik nodig?

Bijgewerkt op: 12 apr. 2022

Een dispenser is gemaakt om handelingen makkelijker te maken voor bedrijven of particulieren. Als handelingen makkelijker gaan kost dat minder tijd. Er zijn veel verschillende dispensers met allemaal een andere verbetering voor een handeling, maar welke dispenser is voor welke handeling nou bedoeld?

Tape dispenser

De tape dispenser is voor het afrollen van PP Acryl of PVC verpakkingstape. Verpakkingstape is een sterke tape en kan heel stug werken. De dispenser zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel dozen kunt dichtplakken.

Deze tape dispenser is gemaakt van Deze tape dispenser kan gebruikt worden

plastic en metaal en beschikt over een rem voor alle verpakkingstapes met een grote

om de spanning van de tape te regelen. kern. Door aan de stelknop te draaien kan

De tape dispenser is klein van formaat en ingesteld worden hoe makkelijk de tape van

licht van gewicht, waardoor hij erg de rol gaat.

handzaam is.Easycover dispenser

De easycover dispenser maakt het afrollen van maskingtape met afdekfolie een stuk makkelijker. Deze dispenser heeft een metalen kartelrand dat zorgt ervoor dat de maskingtape makkelijk te snijden is.

In deze dispenser passen verschillende In deze dispenser passen verschillende

maten afplaktape met folie in tot en met maten afplaktape met folie tot en met

2700 mm hoogte. 550 mm hoogte.Wikkelfolie dispenser

Een wikkelfolie dispenser beschermt bij het afrollen uw vingers tegen het insnijden van de rol. De dispenser zorgt er ook voor dat uw genoeg spanning aan brengt en dat de folie makkelijk en strak om de goederen heen wikkelt.

Dispenser voor miniwikkelfolie met een Dispenser voor wikkelfolie (pallet) geschikt kokerdiameter van 38 mm. Deze voor snijfolie met een kokerdiamete

dispenser voor snijfolie met een kokerdiameter zorgt voor snelle verwerking van de van 38 of 50 mm. Deze dispenser

snijfolie van 14 cm. Met je duim kan je heel zorgt voor snelle verwerking van de eenvoudig de rek op de folie aanbrengen snijfolie van 45 of 50 cm hoog. Met deze

zodat je een stabiele en beschermende dispenser kan je heel eenvoudig de rek op

verpakking krijgt. de folie aanbrengen zodat je een

stabiele en beschermende levering krijgt.Maskingtape dispenser

Deze dispenser maakt het afplakken met behulp van maskingtape super makkelijk en snel! De dispenser heeft een ingenieuze snijmechaniek, zodat u snel en recht de juiste lengte tape kunt gebruiken.

De QuiP tape dispenser is geschikt voor een breedte tot 25mm of 38 mm en maakt afplakken nu extra eenvoudig. De tape is makkelijk aan tebrengen met uiterste precisie en in een strakke rechte lijn. Het unieke snijsysteem zorgt dat de tape exact op het gewenste punt keurig recht wordt doorgesneden. Geleverd met indicator voor precisie in hoeken te kunnen afplakken. Bovendien is de tape beschermd tegen vuil en vocht wanneer deze in de dispenser zit.
Opzoek naar nog meer informatie over dit onderwerp?

Contact ons gerust of laat een bericht achter onder deze blog!


0 opmerkingen

Comments


bottom of page